Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 29.08.2019р. №834 «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м. Тернополі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», з метою забезпечення належного рівня перевезення пасажирів міським громадським транспортом загального користування, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 29.08.2019р. №834 «Про затвердження маршрутів громадського транспорту загального користування в м.Тернополі», а саме в додатку 1 до даного рішення:
1.1. Колонку «Проходження вулицями міста» маршруту №21 викласти в наступній редакції:
«Л.Українки, Слівенська, С.Бандери, Шухевича, Весела, Галицька, Бродівська, Лук’яновича, Промислова, Текстильна, Морозенка, Симоненка, Київська, Стуса, Корольова, Сахарова, Купчинського, 15 Квітня, Протасевича, Л.Українки.».
2. Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради внести відповідні зміни в паспорт та розклад маршруту.
3. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.