Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 13.02.2020 року № 106 «Про встановлення плати за харчування та порядок нарахування батьківської плати в закладах дошкільної освіти Тернопільської міської ради»

Враховуючи Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб» від 16.01.2020 року № 474-IX, на виконання ст. 93 Бюджетного кодексу України, Законів України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 24.12.2015 р. № 911-VIII, «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про Державний бюджет України на 2020 рік», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про охорону дитинства», керуючись наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 року № 667 (зі змінами від 08.04.2016 р. № 402 (z0670-16) «Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах», з метою забезпечення дітей дошкільного віку повноцінним збалансованим харчуванням, виконавчий комітет Тернопільської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.02.2020 року № 106 «Про встановлення плати за харчування та порядок нарахування батьківської плати в закладах дошкільної освіти Тернопільської міської ради», а саме:
1.1. Доповнити пункт 4 підпунктами наступного змісту:
- «дітей раннього віку, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»;
- «дітей з числа внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів».
1.2. Доповнити пункт 7 підпунктами 7.11. та 7.12. наступного змісту:
«7.11. Для дітей раннього віку, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи:
– заява одного з батьків дитини;
– копія документа, що засвідчує пільгу, встановлену законодавством України для постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.»
7.12 Для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів:
– заява одного з батьків дитини;
– копія документа, що засвідчує пільгу, встановлену законодавством України для внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.»
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.