Про надання погодження

Розглянувши звернення Грегоращук І.Л. від 13.04.2022, з метою забезпечення виконання урядової програми допомоги внутрішнім переселенцям через бойові дії та зважаючи на надання згоди на поселення у своїх оселях внутрішньо переміщених осіб власниками квартир за адресою Тернопільський р-н, с.Петриків, вул…., враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 29.10.2021 №8/10/354 «Про оптимізацію діяльності КП «Тернопільводоканал»», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити комунальному підприємству “Тернопільводоканал” видати Грегоращук І.Л. дозвіл та погодження (узгодження) проекту на підключення до мереж водопостачання та водовідведення багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та творчими майстернями за адресою Тернопільський р-н, с.Петриків, вул….

2. Затвердити дане рішення на черговій сесії міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.