Про зобов’язання укладення договорів на період дії воєнного стану

З метою забезпечення організації належного утримання об’єктів благоустрою ТМТГ, враховуючи Указ Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами) та керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 №169 «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» (із змінами), Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Зобов’язати управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології укласти договори на: - послуги з благоустрою населених пунктів – ліквідація руйнувань, деформацій та відновлення дорожнього покриття вулично-дорожньої мережі ТМТГ; - послуги з благоустрою населених пунктів - відновлення покриття міжквартальних проїздів та прибудинкових територій м. Тернополя; - послуги з благоустрою населених пунктів - відновлення зелених насаджень на території ТМТГ; - послуги з благоустрою населених пунктів - відновлення покриття тротуарів та дворових доріг внаслідок проведення аварійних розкопів на території м. Тернополя; - послуги з благоустрою населених пунктів – відновлення елементів благоустрою на території ТМТГ.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.