Про включення об’єкту до Переліку першого типу та передачу в оренду майна комунальної власності шляхом проведення аукціону

Розглянувши лист комунальної установи Тернопільський міський Палац культури «Березіль» імені Леся Курбаса, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», відповідно до рішення міської ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Включити до Переліку першого типу та оголосити про намір передачі в оренду майна комунальної власності шляхом проведення аукціону згідно з додатком (додається).

2. Комунальній установі Тернопільський міський Палац культури «Березіль» імені Леся Курбаса здійснити процедуру передачі в оренду шляхом проведення аукціону об’єкта, вказаного в п.1 даного рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства України.

3. Комунальній установі Тернопільський міський Палац культури «Березіль» імені Леся Курбаса оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про намір передачі в оренду об’єкт комунальної власності шляхом проведення аукціону з урахуванням вимог чинного законодавства України.

4. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 27.01.2021 №19 «Про намір передати в оренду майно комунальної власності та включення об’єктів до Переліку другого типу, без проведення аукціону», а саме виключивши з додатку до рішення п.25.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.