Про надання дозволу на укладання договору про поділ спадкового майна від імені малолітньої дитини

При розгляді заяв та відповідних документів …, який зареєстрований за адресою: с.Настасів Тернопільського району Тернопільської області, встановлено, що … померла 31.08.2021 року. Спадкоємцями майна … є малолітній син …, 25.08.2010 року народження, повнолітні сини …, …, чоловік …. Заявники просять надати дозвіл на укладання договору про поділ спадкового майна. Спадковим майном є: - квартира за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв…; - земельна ділянка, площею 1 га, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території Настасівської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, кадастровий номер …; - земельна ділянка, площею 3,7499 га, для ведення фермерського господарства, яка розташована на території Новосільської сільської ради Підволочиського району Тернопільської області, кадастровий номер ….

Керуючись ч.1. ст.19 Сімейного кодексу України, ст.1268, п.2 ст.ст.1274,1278 Цивільного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», захищаючи майнові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати дозвіл … на укладання договору про поділ спадкового майна від імені малолітньої дитини …, 25.08.2010 року народження.

2. Надати дозвіл на посвідчення нотаріусом договору про поділ спадкового майна між спадкоємцями померлої …: - малолітнім сином …, 25.08.2010 року народження; - повнолітніми синами …, …; - чоловіком …, відповідно до якого оформити за: 2 - малолітнім сином …, 25.08.2010 року народження, земельну ділянку, площею 3,7499 га, для ведення фермерського господарства, яка розташована на території Новосільської сільської ради Підволочиського району Тернопільської області, кадастровий номер …8; - повнолітнім сином … 1/2 частину квартири за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв…; - повнолітнім сином … 1/2 частину квартири за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв…; - чоловіком … земельну ділянку, площею 1 га, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території Настасівської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, кадастровий номер ...

3. Зобов’язати … договір про поділ спадкового майна пред’явити в службу у справах дітей управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.