Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 27.02.2019 №211

Розглянувши звернення Комунального підприємства «Тернопільводоканал», у відповідності до пункту 5 Розділу ІІ Правил користування системами централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення в населених пунктах України затверджених Наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 №190 (зі змінами), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до Місцевих правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Тернопіль (громади), затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.02.2019 №211 «Про затвердження Місцевих правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Тернопіль (громади)»,а саме :

1.1. В пункті 59 Розділу VII замість слів «Правил користування» читати «чинного законодавства України та цих Правил».

1.2. Пункт 61 Розділу VII викласти в наступній редакції: «Середньорічний об'єм атмосферних стічних вод (О), визначають за формулою О = 10 * h * к * F, де h - кількість опадів за розрахунковий місяць, мм, визначається за метеорологічними даними; к - загальний коефіцієнт стоку дощових вод для площ стоку з різним видом поверхні визначається: для водонепроникних поверхонь — 0,7; 2 для ґрунтових поверхонь — 0,2; для газонів — 0,1.; F - загальна площа стоку дощових вод, га.».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.