Про затвердження актів приймання - передачі окремих квартир

На виконання Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Постанови Кабінету Міністрів України від 06.11.1995р. №891 «Про затвердження Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або оперативному управлінні підприємств, установ та організацій», враховуючи рішення міської ради від 29.05.2020р. №5/50/17 «Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити акт приймання – передачі квартири №73 в житловому будинку за адресою вул. Київська, 8б м. Тернопіль у комунальну власність міста (додається).
2. Затвердити акт приймання – передачі квартири №93 в житловому будинку за адресою вул. Стадникової, 40а м. Тернопіль у комунальну власність міста (додається).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.