Про припинення функціонування прийомної сімʼї

На виконання Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002р. №565 «Про затвердження Положення про прийомну сімʼю», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до заяви прийомної дитини …, заяви прийомних батьків …, …,виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1.Припинити функціонування прийомної сімʼї …, …, у звʼязку з досягненням повноліття …, закінченням навчання у Лановецькій філії Державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».
2. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 25.07.2012р. №1184 «Про створення прийомної сімʼї і передачу дитини на виховання та спільне проживання».
3. Припинити дію договору «Про влаштування дитини … на виховання та спільне проживання у прийомній сімʼї …» від 26.07.2012р. №601. Родину ... та ... вважати такою, що втратила статус прийомної.
4. Управлінню соціальної політики (Сулима В.І.) припинити виплату державної соціальної допомоги на прийомну дитину та грошового забезпечення прийомним батькам.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.