Про спрямування коштів

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення проведення мистецько – культурних заходів Тернопільської міської ради, розглянувши звернення голови Тернопільської обласної ветеранської організації ГО «Асоціація ветеранів МВС України», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Дозволити управлінню культури і мистецтв Тернопільської міської ради спрямувати кошти з благодійного рахунку КПКВК 1014082 «Інші заходи в галузі культури і мистецтв» КЕКВ 2282 «Окремі заходи по реалізації державних програм» кошти в сумі 25500 грн. 00 коп. (Двадцять п’ять тисяч п’ятсот гривень, 00 копійок) на організацію та проведення в м. Тернополі мистецько – культурних заходів до Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України та Дня міста, а саме: для виготовлення медалей «Батальйон Тернопіль» на рахунок «Тернопільська обласна ветеранська організація ГО «Асоціація ветеранів МВС України», ЄДРПОУ …, АТ КБ «Приватбанк», поточний рахунок №... (UA…).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.