Про забезпечення руху легкового транспорту на шляхопровлоді через залізничну колію на вул. Об’їзна – вул. Протасевича в м. Тернополі

У зв’язку з завершенням комплексу будівельних робіт на шляхопровлоді через залізничну колію на вул. Об’їзна – вул. Протасевича з метою розподілу транспортних потоків на вулицях міста , керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільні дороги», «Про дорожній рух» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ :
1. Відновити рух легкового транспорту через щляхопровід на км 1337+620 ділянці Підволочиськ – Тернопіль на вул. Об’їзна – вул. Протасевича в м. Тернополі над залізничною колією міжнародного транспортного коридору №3 Берлін – Дрезден – Вроцлав – Львів – Тернопіль – Київ з 01.09.2020р. згідно тимчасової схеми організації дорожнього руху.
2. ТОВ «Тернопіль Мостобуд» відповідно до розробленої проектно - кошторисної документації «Реконструкція шляхопроводу через залізничну колію на вул. Об’їзна в районі вул. Гайової в м. Тернополі», тимчасової схеми організації дорожнього руху на період забезпечення руху легкового автомобільного та пішохідного руху, погодженої в департаменті патрульної поліції управління патрульної поліції в Тернопільській області, виконати роботи із встановлення дорожніх знаків.
3. Департаменту патрульної поліції управління патрульної поліції в Тернопільській області забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів на вказаному об’єкті.
4. Дозволити ТОВ «Тернопіль Мостобуд», в межах виконання робіт, перекриття ділянку вул. Гайова від вул. Подільська до вул. Об’їзна, згідно тимчасової схеми організації дорожнього руху вказаної в п.2 даного рішення
5. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.