Про встановлення форм для розрахунку тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», наказів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12 вересня 2018 року №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення» та 17 липня 2019 року №162 «Про затвердження Примірних форм, необхідних для розрахунку двоставкових тарифів на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води», Законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1. Встановити форми для розрахунку одноставкових тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, постачання гарячої води згідно з додатками 1 – 13 (додаються)
2. Встановити форми для розрахунку двоставкових тарифів на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії згідно з додатками 14-16.
3. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в засобах масової інформації.
4. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради, опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. Стемковського.