Про проведення фестивалю

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя", рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/15/11 «Про надання повноважень», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Погодити комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» проведення гастрономічного фестивалю «Вулична їжа» 26 – 29 червня 2020р. в парку ім. Т.Г.Шевченка.
2. Учасникам фестивалю здійснювати торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами згідно дозвільних документів, що є підставою для провадження суб’єктами господарювання господарської діяльності у сфері торгівлі.
3. Комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя»:
3.1. укласти з комунальним підприємством «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» договори щодо забезпечення дотримання Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, організацію належного санітарно-технічного утримання території проведення фестивалю та вивезення твердих побутових відходів, щодо забезпечення та розрахунку за використану електроенергію об’єктами торгівлі, встановлення біо-туалетів;
3.2. забезпечити:
- дотримання правил протипожежної безпеки та санітарних правил;
- освітлення території організації святкової торгівлі в темну пору доби;
3.3. визначити місце розташування оргкомітету та контролювати маркування місць локації у зоні проведення фестивалю;
3.4. укласти угоду з Тернопільським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області щодо патрулювання місць проведення фестивалю.
4. Користуватись відкритим вогнем та газовими балонами на об’єктах торгівлі, розміщених в парку ім..Т.Г.Шевченка, заборонено.
5.Управлінню стратегічного розвитку міста спільно з комунальним підприємством «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» провести рекламну компанію фестивалю «Вулична їжа»;
6.Управлінню культури і мистецтв та управлінню сім ї, молодіжної політики та захисту дітей сприяти проведенню заходів.
7. Відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів забезпечити видачу перепусток на в’їзд на територію парку суб’єктам господарювання, які будуть здійснювати святкову торгівлю.
8. Тернопільському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та управлінню муніципальної інспекції в межах наданих повноважень забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та рішень міської ради під час проведення фестивалю.
9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича, Л.О.Бицюру.