Про відкриття маршруту

З метою забезпечення перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, надання якісних та безпечних послуг з перевезення пасажирів в м. Тернополі та для додаткового вивчення попиту населення на перевезення, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Відкрити, в тестовому режимі, автобусний маршрут №21 «Вул. Л.Українки – ТРЦ «Подоляни», передбачивши його проходження вулицями Л.Українки, Слівенська, С.Бандери, Шухевича, Весела, Галицька, Бродівська, Лук’яновича, Промислова, Текстильна, Морозенка, Симоненка, Київська, Стуса, Корольова, Купчинського, 15 Квітня, Протасевича, Л.Українки із усіма зупинками на шляху проходження.
2. Тимчасово, до проведення чергового конкурсу на перевезення пасажирів в м. Тернополі, дозволити комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» обслуговувати автобусний маршрут №21 «Вул. Л.Українки – ТРЦ «Подоляни», вказаний в п.1 даного рішення, автобусами в кількості 4 (чотири) одиниці.
3. Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» виготовити та погодити паспорт автобусного маршруту №21 «Вул. Л.Українки – ТРЦ «Подоляни» в установленому порядку.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.