Про затвердження Положення щодо використання спеціалізованого автомобіля комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», постановами Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 №545 «Положення про інклюзивно-ресурсний центр», від 14.03.2018 №189 «Деякі питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату» виконавчий комітет
ВИРІШИВ:
1.Затвердити Положення щодо використання спеціалізованого автомобіля комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради (згідно з додатком).
2.Фінансовому управлінні під час складання проекту місцевого бюджету на відповідний рік передбачати виділення коштів комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Тернопільської міської ради для утримання спеціалізованого автомобіля RENAULTMASTER реєстраційний номер ВО …. СС в належному технічному стані, створення умов для здійснення перевезень (забезпечення паливом, технічне обслуговування, страхування тощо).
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.