Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету від 13.04.2016 №286 «Про затвердження реєстрів послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі»

З метою впорядкування і поліпшення якості надання послуг, визначення послуг, що надаються через віддалені робочі місця адміністраторів Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі, відповідно до ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про звернення громадян», Закону України «Про адміністративні послуги», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доповнити рішення виконавчого комітету від 13.04.2016 №286 «Про затвердження реєстрів послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі» додатком № 7 «Реєстр послуг, що надаються через віддалені робочі місця адміністраторів Центру надання адміністративних послуг у місті Тернополі» згідно з додатком (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича, заступника міського голови –керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю І.С. Хімейчука.