Про влаштування неповнолітньої дитини

При розгляді відповідних документів дитини, позбавленої батьківського піклування …, 27.10.2003р.н., встановлено, що розпорядженням голови Кременецької районної державної адміністрації від 28.01.2020року №20-од «Про виведення дитини, позбавленої батьківського піклування із прийомної сім’ї» дитину … виведено з прийомної сім’ї … жителів с…Кременецького району Тернопільської області, у зв’язку із виникненням в прийомній сім’ї несприятливих умов для виховання дитини та спільного проживання.
Керуючись ст.245 Сімейного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.35 Порядку провадження органами опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1.Влаштувати дитину, позбавлену батьківського піклування …, 27.10.2003р.н., у державний навчальний заклад «Вишнівецький професійний ліцей» на повне державне забезпечення.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.