Про внесення змін в рішення виконавчого комітету

З метою забезпечення на території Тернопільської міської об’єднаної територіальної громади безперебійного руху транспорту, оновлення рухомого складу в рамках підготовки до проведення чергового конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Тернополі, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету міністрів України №1081 від 03.12.2008р. «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», враховуючи закінчення терміну дії договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в м.Тернополі, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Внести зміни в рішення виконавчого комітету №473 від 16.05.2019р. «Про продовження терміну дії договорів» та викласти п.п. 1.1. та 1.2. в наступній редакції:
«1.1. продовжити термін дії договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в м. Тернополі з перевізниками – переможцями конкурсу, до введення в дію результатів чергового конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м.Тернополі, але не пізніше 01.06.2020р.
1.2. забезпечити проведення чергового конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Тернополі до 01.05.2020р.».
2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.