Про передачу на баланс

Враховуючи завершення робіт з капітального ремонту – влаштування громадського туалету в сквері на вул. В. Чорновола в м. Тернополі та з метою його подальшого належного утримання та обслуговування, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології безоплатно передати громадський туалет влаштований під час виконання робіт по об’єкту «Капітальний ремонт – влаштування громадського туалету в сквері на вул. В. Чорновола в м. Тернополі в сумі 1 042 597,20 грн (один мільйон сорок дві тисячі п’ятсот дев’яносто сім гривень 20 коп), а комунальному підприємству «Туристично – інформаційний центр міста Тернополя», прийняти на баланс для утримання та обслуговування, передбаченому чинним законодавством майно Тернопільської міської територіальної громади.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського та В.Є.Дідича.