Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Бережанська, 10 ОСББ «Бережанська 10»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Бережанська 10», керуючись ст. 12, 42, 92, 122, 123 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл  об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Бережанська 10»  (код ЄДРПОУ 42976728) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,3270га в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Бережанська, 10.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Бережанська 10»  в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі.

Поіменне голосування