Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури за адресою вул. Текстильна,21 ОСББ «ТЕКСТИЛЬНА 21»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ТЕКСТИЛЬНА 21», керуючись ст. 12,42,92,122,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом міста Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ТЕКСТИЛЬНА 21» (код ЄДРПОУ 43525939) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,4527га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури за адресою вул. Текстильна,21 з правом передачі у постійне користування.

2. Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ТЕКСТИЛЬНА 21» в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування