Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Романа Шухевича,1 ОСББ «ШУХЕВИЧА 1»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ШУХЕВИЧА 1», керуючись ст.12,42,92,122,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ШУХЕВИЧА 1» (код ЄДРПОУ 44410612) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0600га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Романа Шухевича,1 з правом передачі у постійне користування.

2. Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ШУХЕВИЧА 1» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення на розгляд міської ради.

Поіменне голосування