Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Бічна, 4А с. Плесківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Королю З.О.

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 03.03.2023 №8/23/149

Розглянувши звернення гр. Короля Зіновія Омеляновича, керуючись ст. 12, 40, 79-1, 107, 116, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Королю Зіновію Омеляновичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1942 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Бічна, 4А с. Плесківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2.Передати гр. Королю Зіновію Омеляновичу (рнокпп) безоплатно у власність земельну ділянку (кад.номер 6122689500:03:001:0199) площею 0,1942 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою      вул. Бічна, 4А с. Плесківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

3. Зобов’язати гр. Короля Зіновія Омеляновича:

3.1 Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2.Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельної ділянки до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4.Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3.5. Погоджувати з управлінням містобудування, архітектури та кадастру можливість нового будівництва чи реконструкції житлового будинку.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології.

Поіменне голосування