Про прийняття майна в комунальну власність

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Ухвалу Господарського суду Тернопільської області від 19.01.2023 по справі №921/573/22 про затвердження Мирової угоди,  висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади нежитлове приміщення, прибудований дитячий садочок (група нежитлових приміщень №132) загальною площею 786,5 кв.м., який розташований за адресою м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 116-П.

2. Управлінню обліку і контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради виготовити технічну документацію та здійснити державну реєстрацію права власності за Тернопільською міською Територіальною громадою в особі Тернопільської міської ради на нежитлове приміщення, вказане у п.1 даного рішення.

3. Виконавчому комітету міської ради створити комісію щодо прийняття в комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади нежитлового приміщення, зазначеного в п.1 даного рішення, та затвердити відповідні акти.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування