Про прийняття мереж водопроводу та господарсько-побутової каналізації до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення релігійної організації «Парафія Святих мучеників Благовірних Князів Бориса і Гліба» міста Тернополя Тернопільської єпархії «Православної церкви України», з метою забезпечення належного утримання та обслуговування мереж водопроводу та господарсько-побутової каналізації, які було встановлено на виконання технічних умов від 15.09.2022 №200/22 за адресою вул.Білогірська, 3-А, 3-Б, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від релігійної організації «Парафія Святих мучеників Благовірних Князів Бориса і Гліба» міста Тернополя Тернопільської єпархії «Православної церкви України»до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади та передати в поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Тернопільводоканал» мережі до житлових будинків за адресою  вул.Білогірська, 3-А, 3-Б:

1.1. Зовнішній водопровід балансовою вартістю – 186903,94 грн. (Сто вісімдесят шість тисяч дев’ятсот три грн. 94 коп.);

1.2. Зовнішню каналізацію балансовою вартістю – 165801,55 грн. (Сто шістдесят п’ять тисяч вісімсот одна грн. 55 коп.);

1.3. Зовнішній водопровід по вул.Білогірська, балансовою вартістю – 460740,82 грн. (Чотириста шістдесят тисяч сімсот сорок грн. 82 коп.).

2.Створити комісію з прийняття-передачі мереж, вказаних в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п.2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування