Про внесення змін до Статуту ДП «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства «Тернопільелектротранс»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання ДП «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства «Тернопільелектротранс» від 04.08.2022 №10/2022, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Статуту ДП «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства «Тернопільелектротранс», затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 02.06.2017 №7/15/18 «Про внесення змін та доповнень до Статуту дочірнього підприємства «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства «Тернопільелектротранс» та затвердити Статут в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням коммунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування