Про прийняття у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади об’єкта спільної власності територіальних громад Тернопільського району

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», «Про внесення змін до деяких Законів України щодо впорядкування окремих питань організацій та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», розглянувши рішення Тернопільської районної ради від 29.10.2021 №237 «Про передачу комунального майна із спільної власності територіальних громад сіл,селищ та міст Тернопільського району до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади(в особі Тернопільської міської ради)», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади з спільної власності територіальних громад Тернопільського району  нежитлове приміщення третього поверху під літ. «А», загальною площею 272,0 кв.м., та комунальне майно, що знаходяться за адресою: м. Тернопіль, вул. Степова 45.

2. Утворити комісію з прийняття нежитлового приміщення третього поверху під літ. «А», загальною площею 272,0 кв.м., та комунального майна, що знаходяться за адресою: м. Тернопіль, вул. Степова 45 , згідно з додатком (додається).

3. Комісії оформити прийняття майна, вказаного в п1., в порядку, визначеному чинним законодавством, скласти відповідний акт прийняття-передачі та внести на затвердження виконавчому комітету Тернопільської міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування