Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Центральна, с.Чернихів, Тернопільського району Тернопільської області управлінню сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради

Розглянувши звернення управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради, керуючись ст.12, 92, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, ст.50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити управлінню сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 43459222) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3664га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги за адресою вул. Центральна, с.Чернихів, Тернопільського району Тернопільської області.

2. Надати управлінню сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради (код ЄДРПОУ 43459222) в постійне користування земельну ділянку площею 0,3664га (кад. номер 6122689500:02:001:0440) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (будівництва малого групового будинку) за адресою вул. Центральна, с. Чернихів, Тернопільського району Тернопільської області.

3. Зобов’язати управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради в двомісячний термін оформити право користування земельною ділянкою відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

Поіменне голосування