Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул. Чалдаєва гр. Лисак В.Б.

Розглянувши звернення гр. Лисак Володимира Богдановича, керуючись ст.12,20,122,125,126,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити гр. Лисак Володимиру Богдановичу (рнокпп) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,1000га, яка перебуває у приватній власності, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Чалдаєва.

2. Дозволити гр. Лисак Володимиру Богдановичу (рнокпп) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1000га (кад. номер 6110100000:05:006:0036) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Чалдаєва.

3. Зобов’язати гр. Лисак Володимира Богдановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування