Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. М. Кривоноса, 5 ОСББ «Серпневі Мальви»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Серпневі Мальви», керуючись ст. 12, 92, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Серпневі Мальви» (код ЄДРПОУ 43177546) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,6505га в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. М. Кривоноса, 5.

2.Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Серпневі Мальви» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.

Поіменне голосування