Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с. Вертелка Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Кубіву Р.П.

Розглянувши звернення гр. Кубіва Романа Петровича, керуючись ст.12, 33, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр. Кубіву Роману Петровичу (рнокпп ________ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0800 га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Вертелка Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади (в межах населеного пункту).

2. Зобов’язати гр. Кубіва Романа Петровича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування