Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Хомі К.М.

Розглянувши звернення гр. Хоми Корнила Михайловича , керуючись ст.12, 33, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр. Хомі Корнилу Михайловичу (рнокпп ________ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2591 га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства з них:

- земельна ділянка №1 площею 0,1091 га

- земельна ділянка №2 площею 0,1500 га

за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади (в межах населеного пункту).

2. Зобов’язати гр. Хому Корнила Михайловича в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Поіменне голосування