Про прийняття системи дощової каналізації до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «АКВАРІУМ-1», з метою забезпечення належного утримання та обслуговування системи дощової каналізації, яка була влаштована на виконання технічних умов від 23.07.2018 № 567 на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та гаражем за адресою вул.Миру,4в м.Тернопіль, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від товариства з обмеженою відповідальністю «АКВАРІУМ-1» до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади та безоплатно передати на баланс відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради систему дощової каналізації, а саме:

1.1.мережу дощової каналізації на вул.Дружби, загальною балансовою вартістю 94 860,00 грн. (дев'яносто чотири тисячі вісімсот шістдесят грн. 00 коп.);

1.2. мережу дощової каналізації на вул.Миру, загальною балансовою вартістю 2 348 934,00 грн. (два мільйони триста сорок вісім тисяч дев'ятсот тридцять чотири грн. 00 коп.).

2.Створити комісію з прийняття-передачі системи дощової каналізації, вказаної в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п.2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування