Про прийняття вуличної водопровідної мережі до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення Гладкого Михайла Петровича, з метою забезпечення належного утримання та обслуговування вуличної водопровідної мережі, яка була прокладена на виконання технічних умов від 09.04.2020 № 140/20 на підключення будівництва пункту технічного обслуговування за адресою: вул.Об'їзна до мереж водопостачання та водовідведення, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від Гладкого Михайла Петровича до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади та передати в поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Тернопільводоканал» вуличну водопровідну мережу, загальною балансовою вартістю – 104 445,00 грн. (сто чотири тисячі чотириста сорок п'ять грн. 00 коп.).

2.Створити комісію з прийняття-передачі вуличної водопровідної мережі, вказаної в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування