Про передачу бювету (свердловини)

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення належного утримання, обслуговування та експлуатації бювету збудованого на бульварі Д.Галицького в м.Тернополі(свердловини із системою доочистки води та водорозбірними колонками), враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології передати, а комунальному підприємству «Тернопільводоканал» прийняти в поповнення статутного капіталу бювет збудований на бульварі Д.Галицького в м.Тернополі (свердловину із системою доочистки води та водорозбірними колонками) загальною вартістю 1 543 895,00 грн. (один мільйон п'ятсот сорок три тисячі вісімсот дев'яносто п'ять грн. 00 коп.).

2.Прийняття-передачу бювету (свердловини), зазначеного в п.1 даного рішення, оформити матеріалами згідно вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування