Про зміну найменувань комунальних установ початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Тернопільська музична школа №1 імені Василя Барвінського», «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького», «Тернопільська художня школа імені Михайла Бойчука»

Додаток 2 викладено в новій редакції відповідно до рішення міської ради від 14.11.2022 №8/п19/15

З метою приведення установчих документів у відповідність до діючих законодавчих актів, які регламентують діяльність  мистецьких шкіл, відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про культуру», «Про позашкільну освіту», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити найменування комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №1 імені Василя Барвінського» (код ЄДРПОУ: 05462538) на «Тернопільська музична школа №1 імені Василя Барвінського», а також змінити скорочене найменування на ТМШ №1 ім. В.Барвінського.

 1.1 Враховуючи п.1 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції, згідно з додатком 1 (додається).

2. Змінити найменування комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького» (код ЄДРПОУ: 05462722) на «Тернопільська музична школа №2 імені Михайла Вербицького», а також змінити скорочене найменування на ТМШ №2  ім. М.Вербицького.

2.1.  Враховуючи п.2 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції, згідно з додатком 2 (додається).

3. Змінити найменування комунальної установи початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Тернопільська художня школа імені Михайла Бойчука» (код ЄДРПОУ: 05533126) на «Тернопільська художня школа імені Михайла Бойчука», а також змінити скорочене найменування на ТХШ ім.М.Бойчука.

3.1. Враховуючи п.3 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції, згідно з додатком 3 (додається).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування