Про внесення змін в рішення Тернопільської міської ради від 26.06.2020 № 7/51/17 «Про перейменування закладів освіти та затвердження Статутів»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», з метою приведення найменувань та установчих документів закладів освіти Тернопільської міської ради у відповідність до вимог чинного законодавства, врахувавши висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення в рішення Тернопільської міської ради від 26.06.2020 № 7/51/17 «Про перейменування закладів освіти та затвердження Статутів», доповнивши п. 1 наступними пунктами:

«1.9. Курівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів імені Миколи Бенцаля Тернопільської міської ради Тернопільської області (ЄДРПОУ 23589395) на Курівецьку гімназію імені Миколи Бенцаля Тернопільської міської ради, скорочене найменування Курівецька гімназія.

1.9.1. Затвердити нову редакцію статуту Курівецької гімназії імені Миколи Бенцаля Тернопільської міської ради, згідно з додатком  (додається)».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування