Про спільну регіональну Програму розвитку Тернопільського ліцею № 21-спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області на 2022-2024 роки

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про позашкільну освіту», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити спільну регіональну Програму розвитку Тернопільського ліцею № 21-спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради Тернопільської області на 2022-2024 роки (далі Програму), згідно з додатком (додається).

2. Подати дану Програму на розгляд та затвердження з подальшим фінансуванням на сесію Тернопільської обласної ради.

3. Виконавчому комітету міської ради під час складання проєкту бюджету Тернопільської міської територіальної громади на відповідний рік передбачати кошти на виконання завдань та заходів, спрямованих на виконання Програми.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування