Про внесення змін до Статуту комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа»

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради  від 12.04.2021 №11/37519757, з метою ефективного та стабільного функціонування комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 18.12.2020 №8/2/17 «Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік», висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» (код ЄДРПОУ 37519757) до 3 328 291,00 грн. (три мільйона триста двадцять вісім тисяч двісті дев’яності одна гривня 00 копійок).

2.Доповнити Статут комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа», затвердженого рішенням міської ради від 08.04.2011 №6/7/137 «Про створення комунального підприємства Тернопільської міської ради «ТЕРНОПІЛЬ ІНТЕРАВІА» (із змінами та доповненнями) пунктами наступного змісту:

«2.1.1. Підприємство займається розробкою та впровадженням, на базі сучасних технологій, нових інформаційних систем для потреб підприємств, установ та організацій житлово-комунальної галузі, галузі освіти, охорони здоров’я, культури, транспорту, енергетики та іншої галузі, а також для органів державної влади та місцевого самоврядування.

2.1.2. Підприємство створює та впроваджує програмне забезпечення для підприємств, установ та організацій різних галузей та всіх форм власності.

2.2.14. Діяльність у сфері зв'язків із громадськістю.».

3.Відповідно до п.1 та п.2 даного рішення Статут комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).

4.Включити відомості до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповнивши їх додатковими видами економічної діяльності (70:21 Діяльність у сфері зв’язків із громадськістю; 62:09 Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем; 62:03 Діяльність із керування комп’ютерним устаткуванням; 62:01 Комп’ютерне програмування; 58:29 Видання іншого програмного забезпечення).

5.Директору комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» забезпечити включення відомостей до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповнивши їх додатковими видами економічної діяльності (70:21 Діяльність у сфері зв’язків із громадськістю; 62:09 Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем; 62:03 Діяльність із керування комп’ютерним устаткуванням; 62:01 Комп’ютерне програмування; 58:29 Видання іншого програмного забезпечення).

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування