Про перейменування Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і затвердження положення у новій редакції

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 28.05.2021 №8/6/12

 

Відповідно до Законів України «Про соціальні послуги», «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю»,  постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року № 479 «Деякі питання діяльності центрів соціальних служб», з метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства Положення про  Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, керуючись статтею 26, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЄДРПОУ 22607257) на Тернопільський міський центр соціальних служб, скорочена назва: КЗ ТМР ТМЦСС, англійською мовою: Ternopil Municipal  Center of Social Services.

2. Затвердити Положення про Комунальний заклад Тернопільської міської ради Тернопільський міський центр соціальних служб  (далі – Положення) у новій редакції, згідно з додатком (додається).

3.  Рішення міської ради від 06.06.2019 №7/35/14 «Про внесення змін та доповнень до Положення про комунальний заклад Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» - вважати таким, що втратило чинність.

4. Директору Тернопільського міського центру соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді Тетяні Горбоніс забезпечити подання у встановленому чинним законодавством порядку суб’єкту державної реєстрації документів, необхідних для проведення державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу у зв’язку з її перейменуванням.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з  гуманітарних питань.

Поіменне голосування