Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Текстильна, 2 ОСББ «Текстильна 2»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Текстильна 2», керуючись ст.12,42,92,122,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Текстильна 2» (код ЄДРПОУ 40471891) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2582га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Текстильна, 2, з правом передачі земельної ділянки у постійне користування.
2. Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Текстильна 2» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, на розгляд міської ради.

Поіменне голосування