Про внесення змін в рішення міської ради від 15.06.2018р. №7/25/39 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти міста Тернополя»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 року №291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти» з метою упорядкування процедури призначення керівників закладів загальної середньої освіти, що перебувають в комунальній власності, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни і доповнення в рішення міської ради від 15.06. 2018р. №7/25/39 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти міста Тернополя», а саме:
1.1. В назві та тексті рішення міської ради замість слів: «міста Тернополя» читати: «Тернопільської міської територіальної громади».
1.2. Викласти в новій редакції Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади, згідно з додатком (додається).
2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування