Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с.Іванківці (за межами населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Недошитко Н.Б.

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 23.07.2021 №8/7/275

 

Розглянувши звернення гр.Недошитко Надії Броніславівни, керуючись ст.12, 33, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр. Недошитко Надії Броніславівні (рнокпп ___) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею до 0,2400га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою с. Іванківці (за межами населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2. Зобов’язати гр. Недошитко Надію Броніславівну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Поіменне голосування