Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул.Микулинецька,115 гр.Тарасу А.Я., Тарас Т.Я.

Розглянувши звернення гр.Тараса Андрія Ярославовича, Тарас Тетяни Ярославівни, керуючись ст.12, 40, 118, 121, 141 Земельного кодексу України, Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл гр.Тарасу Андрію Ярославовичу (рнокпп _____ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0570га безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Микулинецька,115.
2. Дати дозвіл гр.Тарас Тетяні Ярославівні (рнокпп _____ на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0441га безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Микулинецька,115.
3. Зобов`язати громадян в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Поіменне голосування