Про внесення змін в рішення міської ради від 20.04.2018р. №7/24/28 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», “Про професійну (професійно-технічну) освіту”, Наказом Міністерства освіти і науки України від 17.07.2019р. №998 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти», з метою визначення процедури проведення конкурсу на посаду керівників державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів, з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни і доповнення в рішення міської ради від 20 квітня 2018р. №7/24/28 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету», а саме:
1.1. В назві та тексті рішення міської ради замість слів: «міського бюджету» читати: «бюджету громади».
1.2. Викласти в новій редакції Порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету, згідно з додатком (додається).
2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування