Про приватизацію об’єкта комунальної власності

Рішення втратило чинність відповідно до рішення міської ради від 11.07.2022 №8/п16/16

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 24.07.2019 р. №7/36/42

Керуючись ч.4 ст.11 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Включити в перелік об’єктів, що підлягають приватизації та затвердити до приватизації шляхом викупу орендарем товариством з обмеженою відповідальністю “БонусМедікус” нежитлові приміщення за адресою: м.Тернопіль, вул. І.Франка, 3, загальною площею 3151,8 кв.м, а саме: приміщення будівлі літ.А загальною площею 2875,8 кв.м, приміщення складу літ.Б площею 65,9 кв.м, приміщення пральні літ.В площею 77,2 кв.м, приміщення котельні літ.Г площею 80,5 кв.м, приміщення гаража літ.Д площею 52,4 кв.м, разом з невідокремлюваним майном згідно з додатком (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.


Поіменне голосування