Про внесення змін та доповнень до Правил благоустрою м. Тернополя, затверджених рішенням міської ради від 19.05.2011р. №6/8/20

З метою забезпечення в м. Тернополі виконання робіт з належного утримання елементів благоустрою та санітарно-епідеміологічного стану у сфері поводження з відходами, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни та доповненя до рішення міської ради від 19.05.2011р. № 6/8/20 "Про затвердження Правил благоустрою м.Тернополя", а саме:
1.1. Пункт 2.3.3. РОЗДІЛУ 2. «ПОВНОВАЖЕННЯ У СФЕРІ БЛАГОУСТРОЮ МІСТА» Правил благоустрою м.Тернополя викласти в новій редакції, згідно з додатком 1.
1.2. Доповнити пункт 2.8. РОЗДІЛУ 2. «ПОВНОВАЖЕННЯ У СФЕРІ БЛАГОУСТРОЮ МІСТА» підпунктом наступного змісту: « - забороняється влаштовувати огорожі по периметру відведеної земельної ділянки (оренда, власність, постійне користування)».
1.3. Доповнити РОЗДІЛ 3 «ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ» пунктами 3.1.4., 3.1.5. та 3.1.6., згідно з додатком 2 (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування