Про внесення змін в рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя»

 

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про доступ до публічної інформації», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в додаток 2 до рішення міської ради від 20.06.2011р. №6/9/14 «Про удосконалення порядку оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя»:

1.1. Викласти в новій редакції:

1.1.1. розділ 4, згідно з додатком (додається);

1.1.2. п.5.26. «Органами уповноваженими управляти майном, здійснювати функції по укладенню, переукладенню, припиненню дії договорів оренди, виступати позивачами і відповідачами в суді є управління, відділи, підприємства, організації комунальної форми власності (крім житлово - експлуатаційних контор та управління житлово - комунального господарства, благоустрою та екології) на балансі яких знаходиться комунальне майно».

1.2. розділ 5 доповнити п.5.25.5.: Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців із зазначенням інформації про юридичну та фізичну особу - підприємця, їх основні види діяльності формує посадова особа виконавчого органу Тернопільської міської ради.

2.Договори оренди комунального майна підлягають обов’язковому перегляду, відповідно до даного рішення, з 01.07.2018 року.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування