Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель лісогосподарського призначення комунальної власності на території Тернопільської міської територіальної громади

Керуючись ст. 12, 55-56, 122, 186 Земельного кодексу України, Лісовим кодексом України,  ст. 25, 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Законами України «Про Державний земельний кадастр», «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2019  № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», з метою встановлення місця розташування об’єктів землеустрою, їх меж, розмірів, правового статусу, виявлення земель, що не використовуються, використовуються нераціонально або не за цільовим призначенням,  встановлення кількісних та якісних характеристик земель, необхідних для ведення Державного земельного кадастру, здійснення державного контролю за використанням та охороною земель, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель лісогосподарського призначення комунальної власності на території Тернопільської міської територіальної громади, за межами наступних населених пунктів:

- с. Кобзарівка, с. Вертелка орієнтовною площею 106,0 га;

- с. Курівці орієнтовною площею- 13,0 га;

- с. Малашівці, с. Іванківці орієнтовною площею 30,0 га;

- с. Чернихів, с. Глядки, с. Плесківці орієнтовною площею 140,0 га;

- с. Городище, с. Носівці орієнтовною площею 63,0 га.

2. Виконавчому комітету міської ради забезпечити проведення робіт з вибору розробника документації із землеустрою у встановленому законом порядку у двомісячний термін з дня прийняття цього рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування.