Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Багата,2 ОСББ «БАГАТА-2»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «БАГАТА-2», керуючись ст.12,42,92,122,123 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин та екології, з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «БАГАТА-2» (код ЄДРПОУ 44531592) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0500га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Багата,2 з правом передачі у постійне користування.

2. Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «БАГАТА-2» в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення на розгляд міської ради.